viernes, 18 de noviembre de 2011

L’Alcalde de Sitges i el regidor de Benestar i Família visiten l’Associació de Dones de Sitges



L’Associació de Dones de Sitges compta actualment amb 280 sòcies.



L'alcalde de Sitges, Miquel Forns, i el regidor de Benestar i Família, Marc Martínez, han visitat aquest dimarts l'Associació de Dones de Sitges, al Centre Cívic del Poble Sec, per conèixer personalment les activitats que es realitzen des de l'Associació que actualment compta amb 280 sòcies.
Durant la trobada, que van acompanyar amb cava i coca, les dones van explicar als responsables polítics quina era tant la seva història com la seva activitat setmanal.
L'Associació de Dones, a més de complir una vessant integradora, impulsa diferents activitats i propostes durant tot l'any, principalment relacionades amb les labors, les manualitats, el patchwork o el dibuix. A més, també tenen en compte la seva preparació física amb cursos com el de sevillanes, ioga o Tai-txi, i proposen alternatives lúdiques com sortides al teatre, excursions i xerrades.
Més enllà de les activitats pròpies, l'Associació col·labora habitualment amb el Servei de Polítiques d'Igualtat de la Regidoria de Benestar i Família de l'Ajuntament de Sitges. Les membres de la junta participen a la Comissió de Participació, Estudis i Reflexió per a la Igualtat d'Oportunitats i les sòcies en l'organització d'actes com el Dia Internacional de les dones o el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, que se celebrarà el proper 25 de novembre, amb una lectura a càrrec de la presidenta de l'Associació de Dones de Sitges, Rosa Rosell.
També en col·laboració amb la Regidoria de Benestar i Família s'organitza el taller “Treballem la nostra memòria a partir de la nostra experiència com a dones, que començarà el proper dilluns.

No hay comentarios: