viernes, 4 de noviembre de 2011

L’Alcalde de Sitges es reunirà amb les persones aturades el proper 13 de desembre

La trobada s’emmarca en el programa Parlem de Treball on s’inclouen unes jornades sobre autoocupació. Coincidint amb aquestes activitats, s’inaugurarà el Centre d’Empreses Creatives (Cd’EC) al Sitges Centre de Disseny.





Tal com s'havia compromès, Miquel Forns es reunirà el proper 13 de desembre amb els aturats amb l'objectiu de conèixer de primera mà la seva situació. La trobada tindrà lloc al CIES Nivell 10 i estarà oberta a totes les persones en situació d'atur a Sitges.
Aquesta trobada s'emmarca en un seguit d'activitats que, sota el títol Parlem de Treball proposarà diferents eines a les persones en situació d'atur. La primera cita d'aquest programa serà el 29 de novembre en el marc d'una jornada centrada en l'autoocupació. L'objectiu d'aquesta sessió que se celebrarà al Sitges Centre de Disseny és donar les pautes necessàries per fomentar la creació de la pròpia empreses a través de xerrades orientatives, l'exposició i l'intercanvi d'experiències amb emprenedors sitgetans. El regidor d'Ocupació,  Empresa i Iniciatives Econòmiques, Ferran Ignasi Llombart, serà l'encarregat d'obrir les jornades, i la inauguració anirà a càrrec de l'Alcalde de Sitges, Miquel Forns. També hi haurà la veu de l'expert i ponències de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.
La segona cita serà el 13 de desembre. Es tracta d'una Jornada de portes obertes al Centre d'Iniciatives Econòmiques Nivell 10 perquè tothom pugui conèixer els serveis que s'ofereixen des d'aquest centre i com utilitzar-los. La trobada amb l'alcalde, Miquel Forns, s'organitzarà en sessions de mitja hora en petits grups que es programaran durant el matí. Paral·lelament els participants podran fer el circuit que els guiarà per tots els serveis de Nivell 10 com les Sessions Informatives, el Club de Feina, la part de Formació i Ocupació, la secció de Parlem d'Emprendre i, tancarà el circuit la secció Parlem de Formació on es donarà informació dels cursos del centre per a la programació 2011-2012.

Inauguració del Centre d'Empreses Creatives
En el marc de les jornades Parlem de Treball, l'Ajuntament de Sitges inaugurarà el 29 de novembre el nou Centre d'Empreses Creatives, situat al Sitges Centre de Disseny.
Abans però, l'Ajuntament de Sitges obre una segona convocatòria per a les empreses basades en la creativitat i la innovació que estiguin interessades en instal•lar-se en aquest nou viver. El termini per al lliurament de projectes finalitzarà el 16 de novembre. Les propostes s'hauran de portar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, situada al Passeig Vilanova número 2.
El plec de condicions per a la selecció de les noves empreses es pot consultar al webwww.nivell10.cat o bé adreçar-se directament al CIES Nivell 10 (C/ Gabriel Pallarés, 12) on s'atendran personalment les consultes. Alguns dels requisits bàsics que hauran de complir les empreses que vulguin ser al Centre d'Empreses Creatives, són que es lliuri un pla d'empresa que demostri la viabilitat econòmica del projecte, que sigui una empresa amb menys de 3 anys de vida i que l'empresa utilitzi la creativitat com a base de la seva activitat. També es prioritzarà que el titular sigui de Sitges.
Aquest nou centre ha de ser un niu de projectes de futur que aportin nous valors al món empresarial. Vol ser molt més que un espai on se situïn empreses, vol ser un taller de creació on els artistes desenvolupin la seva obra, un espai de producció on es comparteixin experiències i sensacions per unir art, creativitat, innovació, originalitat, idees i negoci.

No hay comentarios: