Representants de la Cuina Pirinenca participen a la mostra com a convidats.
El Club de Tast i el Gremi d'Hostaleria de Sitges organitzen una nova edició del Menjar de Tast, enguany la XXVIª, que se celebrarà per tretzè any consecutiu a l'Hort de Can Falç. En total participen en la mostra 20 restaurants, 6 pastisseries i 2 fleques que permetran al públic apropar-se a la gastronomia elaborada pels professionals del sector a Sitges. Un any més, l'organització ha convidat representants de la Cuina Pirinenca, formada per quinze restaurants de la Cerdanya, a ser presents al Menjar de Tast i oferir les seves receptes.
L'acte d'inauguració oficial del XXVI Menjar de Tast serà a les 20.30 hores i comptarà amb la presència del Director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa; l'Alcalde de Sitges, Miquel Forns; el President del Gremi d'Hostaleria de Sitges, Joan Anton Matas; i el President del Club de Tast, Antoni Alemany. L'obertura al públic de la mostra serà mitja hora més tard i la vetllada serà amenitzada per la a formació Sitjazz Band.
Durant un únic dia els assistents al Menjar de Tast gaudiran dels diferents plats, així com d'una variada i exquisida degustació de postres i de pa, tot regat amb vins i caves de prestigioses marques. Totes les degustacions es relacionen en un receptari que es dóna en el moment de retirar el tiquet a la taquilla.
Per a consultar el programa complert, www.clubdetast-sitges.com.
No hay comentarios:
Publicar un comentario