lunes, 12 de septiembre de 2011

ESCOLA D'ADULTS SITGES 2011-2012


La Xarxa Centre de Formació d'Adults


Formació bàsica: Etapa instrumental (1r, 2n nivell i 3r nivell), ampliació de coneixements bàsics i IOC (ESO per a persones adultes).
Trobareu: Tallers: dibuix i pintura, interpretació, art català I (món antic), II (món medieval) i III (món modern), informàtica (iniciació, internet, photoshop, excel i powerpoint), memòria, anglès (4 nivells) i castellà per estrangers (3 nivells).
Cicle de conferències: Sitges, un món per conèixer (un cop al mes).
Català d'acolliment: per informació i matrícula dirigir-se a l'Oficina de català
Professors: 3 professors i 6 col.laboradors.
Aules ordinàries: 4 aules.
Aules específiques: 1 informàtica i 1 polivalent.
Horari d'atenció al públic: dimarts, dijous i divendres de 10 a 12 h
Llengua d'ús: Català.
Activitats extraescolars: sortides culturals, teatre, sortida de final de curs, exposicions, conferències i festes tradicionals

Fulletó de la programació pel curs 2011 - 2012 (pdf/6MB)

Escola d'Hostaleria de Sitges

Estudis que es poden cursar actualment:              Enllaç a Escola d'Hostaleria de Sitges
Tècnic/a en cuina
Ocupacions: cuiner de qualsevol tipus d'establiments i/o allotjaments, cap de sector, treballador de departament d'economat i celler en diverses empreses del sector.
Tècnic en Serveis de Restaurant i Bar
Ocupacions: cambrer de bar o restaurant, bàrman, cafeter, somelier, cuiner d'un establiment catalogat en el grup de restauració evolutiva, feina de departament d'economat i celler d'un hotel, restaurant, hospital, empresa de servei d'àpats, autoocupació.
Tècnic de pastisseria
Ocupacions: pastisser de qualsevol tipus d'establiment o allotjaments, cap de partida, treballador de departament d'economat i celler en diverses empreses del sector, mestre obrador.
Tècnic superior en restauració
Ocupacions: cap d'economat i celler, cap de menjador, director de restaurants i banquets, cap de compres, director de producció, director d'aliments i begudes, responsable d'alimentació en càtering, autoocupació, consultor.
Metodologia
Els continguts dels cursos tenen un tractament  eminentment pràctic i basat en: treball en cuina i sala, treball en grup, treball de casos reals: serveis de banquets, serveis de càtering, serveis de col·lectivitats, serveis a la carta, atenció personalitzada, seguiment de les pràctiques a l'empresa.PROGRAMA DE CURSOS


http://www.sitges.cat/doc/doc_37071354_1.pdf

No hay comentarios: