viernes, 16 de septiembre de 2011

'El Garraf dels Sentits', una nova ruta turística amb bus pel Parc del Garraf


La primera de les sortides serà dissabte 24 de setembre a les 10.30 hores.


El Garraf dels Sentits és una nova ruta turística amb autobús pel Parc del Garraf que es posa en funcionament a partir de dissabte 24 de setembre. Es tracta d'una iniciativa de l'Agència de Promoció del Turisme de Sitges i de l'Àrea de Desenvolupament  Econòmic i Ocupació de la Diputació de Barcelona, a través de la Delegació de Turisme, conjuntament amb el Consorci de Turisme del Garraf.
Aquest nou producte turístic té per objectiu oferir als visitants: 
  • Una aproximació als valors naturals –flora, fauna i geologia— del Parc del Garraf, al patrimoni relacionat amb l'activitat agrària i als propis productes del territori.
  • Visitar masia reconvertida en escola de natura on s'organitza un taller del tradicional formatge mató.
  • Un passeig entre vinyes
  • L'itinerari per un celler
  • Una degustació en una masia centenària on s'elaboren vins al peu de la muntanya del Montgrós.
  • El recorregut està previst en dissabtes alterns fins el mes de maig de l'any vinent i s'ofereix en tres idiomes: català, castellà i anglès.
La ruta té Sitges com a punt de sortida i arribada, amb una durada total de tres hores, i vol aportar a la comarca del Garraf  un valor afegit al producte tradicional de sol i platja. Segons explica el regidor de Turisme de l'Ajuntament de Sitges, Jorge Carretero, “l'aposta de Sitges per un turisme de qualitat i amb noves propostes culturals i lúdiques és una de les prioritats de Sitges per als propers anys, per continuar sent una vila capdavantera en l'àmbit del turisme i l'oci”.

Com i on reservar El Garraf dels Sentits
Per reservar l'excursió es pot fer directament a l'Oficina d'Informació Turística de Sitges, a la plaça Eduard Maristany, o bé per internet al web www.sitgestur.cat a partir del 17 de setembre. El preu de l'excursió és de 25€ per als adults, 19€ per als jubilats i infants de 7 a 12 anys; i gratuït per als més petits de 6 anys. No obstant, com a preu promocional de llançament, els adults també podran comprar el tiquet per 19€ del 17 al  23 de setembre.


No hay comentarios: