viernes, 10 de febrero de 2012

El carnaval de Vilanova ja està pensat



La festa estrena enguany nous recorreguts per a l'Arrivo i l'Enterro del Carnestoltes, una merengada juvenil i un concurs d'abanderats de les Comparses

  VD. Emma Martínez


El cartell d'aquest reflexa perfectament què és el que tenen al cap la majoria de vilanovins ja aquesta setmana. La ciutat sencera 'pensa en carnaval' i els organitzadors màxims de la festa ultimen els preparatius d'una edició carregada de novetats.
Les novetats més destacades d'aquest any són el nou recorregut de l'Arrivo, que sortirà de la Torre d'Enveja per passar pels carrers Tarragona, Pare Garí, Llançà i al carretera general fins enfilar la rambla, i el canvi de la casa mortuòria de l'Enterro, que es trasllada a Can Papiol
Però no sera les úniques novetats. Emma Martínez, membre de la junta de la Federació d'Associacions del Carnaval, explica que enguany s'introdueix un nou acte, una merengada juvenil que es farà el Dijous gras a la tarda a la plaça dels Alumnes Obrers, i un concurs d'abanderats de les Comparses, organitzat pels Borregos de Vilanova.
Martínez també analitza la necessitat de vendre turísticament el carnaval de Vilanova i la Geltrú i quines són les assignatures pendents de la festa.


http://www.vilanovadigital.com/espais/actualitat/article.asp?IdArticulo=34676




No hay comentarios: