lunes, 20 de febrero de 2012

Decathlon vol invertir 12 milions en l'ampliació de la seva botiga

L'empresa es reuneix amb els portaveus municipals per explicar el projecte del parc esportiu a Sant Pere de Ribes

SANT PERE DE RIBES | REDACCIÓ | 15/02/2012

La Junta de Portaveus celebrada ahir al vespre a l’ajuntament, va poder comptar amb la presència de la Responsable d’expansió de Decathlon España, Cristina Gaitan, qui convidada per l’equip de govern va explicar als representants dels grups polítics municipals la voluntat de la seva empresa d’implantar un projecte de Parc Esportiu al nostre municipi.




Gaitan va exposar als presents l’interès per part de Decathlon de construir un nou tipus de botiga d’esports amb un parc esportiu per a la pràctica esportiva i l’assaig del materials i noves tendències. Aquestes instal•lacions serien les primeres que es farien a tot l’Estat, si bé l’empresa ja en disposa d’algunes a França on han tingut molt bona acollida i resultat.

La responsable d’expansió de Decathlon España també va dir que calculen que la inversió total que suposaria el desenvolupament del projecte significaria una inversió d’aproximadament 12 milions d’euros i doblar els llocs de treball que actualment Decathlon té al municipi, arribant gairebé als 200 llocs de treball directes i un nombre indeterminat d’indirectes. És per això que a tots els efectes es considera que aquesta és una molt bona oportunitat per Sant Pere de Ribes i per tot el nostre territori.

Finalment, Ajuntament i Decathlon han tornat a manifestar que continuen treballant perquè la Generalitat de Catalunya contempli aquesta possibilitat d’implantació al municipi. En aquest sentit, a part dels diferents contactes que l’administració local ha fet amb l’Executiu català també Decathlon ha parlat amb la Generalitat i amb el mateix president Mas.

Si bé Ajuntament i Decathlon estan d’acord en tirar endavant aquesta iniciativa, només resta que es reconegui el municipi, per les seves característiques territorials i urbanístiques, com una nova centralitat o nou centre de desenvolupament que permeti ampliar-li el sostre de metres quadrats comercials.

El Ple de la Corporació Municipal ja va aprovar el mes de gener passat, amb els vots favorables de totes les forces polítiques, una moció recolzant la implantació al nostre municipi d’aquest Parc Esportiu de Decathlon en la qual es demanava a la Generalitat de Catalunya la màxima celeritat per donar llum verda a les mesures que s’han de prendre (com assimilar el municipi als de més de 50.000 habitants, a efectes d’ordenació d’equipaments comercials) perquè aquest projecte es pugui fer i sigui una realitat en un futur immediat.


http://www.vilanovadigital.com/espais/actualitat/article.asp?IdArticulo=34777

No hay comentarios: