martes, 20 de marzo de 2012

Ruíz, Blanco i Moral es disputen aquest cap de setmana el lideratge del PSC del Penedès


La Federació Alt Penedès Garraf del PSC escollirà el dia 17 de març la nova direcció del partit

COMARQUES | REDACCIÓ | 15/03/2012
Després de vuit any, el sitgetà Rafael Roig abandonarà aquest cap de setmana la direcció de la Federació X Alt Penedès Garraf del PSC. El relleu el prendran Juan Luís Ruíz, Josep Antoni Blanco o Sixte Moral, que són els tres candidats que es disputaran aquest cap de setmana el lideratge de la formació a nivell regional.

El vilanoví Juan Luís Ruíz va ser un dels primers a anunciar la seva candidatura, que compta amb el suport del polític vilafranquí Francisco Romero. Ruíz i Romero van arribar a un acord per integrar les seves respectives candidatures en un projecte únic que presenten com a 'renovador' que recuperi 'la proximitat perduda'. El projecte que defensarà davant dels militants Juan Luís Ruíz també ha incorporat l'exdiputada vilanovina Mila Arcarons, que havia anunciat la seva intenció de presentar una candidatura pròpia.
Precisament, el projecte de futur del PSC que començat a elaborar Arcarons el defensarà finalment Sixte Moral, exalcalde de Vilanova i la Geltrú i exdiputat al Congrès. Moral optarà a liderar la formació socialista per entendre, segons fonts del partit, que la candidatura de Ruíz no s'ajusta al projecte que havia preparat al costat d'Arcarons.
Per la seva part, l'alcalde de Sant Pere de Ribes, Josep Antoni Blanco, l'únic líder local socialista del Garraf que ha mantingut la seva alcaldia després de les darrers eleccions municipals, també lluitarà per liderar la Federació de l'Alt Penedès i Garraf. Ho farà amb el suport de Lluís Valls, alcalde de Gelida, i junts volen defensar la força dels municipis petits i mitjans, que és on precisament millor han aguantat la pèrdua de vots socialistes en les darreres eleccions.


http://www.vilanovadigital.com/espais/actualitat/article.asp?IdArticulo=35095

No hay comentarios: