viernes, 11 de noviembre de 2016

Rahola passa la mà per la cara al ministre d'exteriors espanyol i a tota la diplomàcia de l'Estat


directe!cat


Es reuneix amb el president argentí durant més d'una hora


El nou ministre d'afers espanyol que acaba d'aterrar ja sap com les gasta Pilar Rahola. Segur que ha deixat ben descol·locat a Alfonso Dastis Quecedo que ha vist impotent com la periodista catalana s'ha passejat per diferents platós d'Argentina per explicar el procés. Però el moment culminant de la visita de Rahola al país Sud-americà ha estat quan ha aconseguit reunir-se amb Mauricio Macri, el president del país.
pilar rahola, mauricio macri, president argentina
Pilar Rahola i Mauricio Macri a Argentina
© PR
 Divendres, 11 de novembre de 2016   


Amb només dos dies, Pilar Rahola ha destrossat totes les través i bloquejos que la diplomàcia espanyola posa constantment als intents de Catalunya d'explicar-se al món. El nou ministre d'afers espanyol Alfonso Dastis Quecedo, s'ha quedat amb pam de nas en veure com Pilar Rahola n'ha tingut prou amb dos dies a Argentina per aconseguir reunir-se amb el president, Mauricio Macri. En una trobada d'una hora, la periodista catalana ha explicat amb pèls i senyals el procés i la situació d'emancipació del Principat. 

També s'ha passejat per diferents programes de les principals televisions argentines, on l'han entrevistat i ha parlat de la situació catalana. Amb dos dies, Rahola s'ha convertit en una autèntica ambaixadora i ha aconseguit dinamitar tots els esforços de la diplomàcia espanyola perquè el món no conegui la realitat dels anhels de llibertat, democràtics i pacífics, dels catalans.

http://www.directe.cat/noticia/547259/rahola-passa-la-ma-per-la-cara-al-ministre-d-exteriors-espanyol-i-a-tota-la-diplomacia-de-

No hay comentarios: