miércoles, 23 de noviembre de 2016

Investiguen Freixenet per un aixec de béns de 15 milions d'euros

Catalunya Diari

per Redacció23/11/2016
El seu vicepresident està imputat
Freixenet prepara la seva campanya de Nadal, però aquest any s'haurà d'enfrontar a un greu problema judicial, ja que investiguen a l'empresa per un presumpte delicte d'insolvència punible per aixec de béns de quinze milions d'euros, és a dir, per amagar patrimoni perquè el creditor no pugui cobrar el seu deute. El jutge ha imputat al vicepresident de l'empresa, Enrique Hevia Ferrer i als empresaris Tomàs Nasarre Alfaro, Tomás Nasarre Gràcia i José Trejo Marín.

Segons OK Diario, els amos de las Bodegas Victoria, la família Segura Serrano, van decidir vendre-les i la resta del seu grup empresarial a Tomás Nasarre Alfaro i Tomàs Nasarre Gràcia. El preu va ser de 12,3 milions d'euros més 5 milions d'aval per si hi havia un impagament, però també es va signar una hipoteca que tornaria els cellers als seus amos si no pagava la mensualitat pertinent.

La família Segura Serrano denuncia que, després de quatre mesos de la compra, havien «buidat» el grup empresarial i havien deixat de pagar la mensualitat. En aquest moment, els Nasarre van declarar un concurs voluntari de creditors, per evitar que els Segura Serrano aconseguissin recuperar les seves propietats. Ells, directament van anar a judici i van aconseguir un 10% del pagament acordat, però encara se'ls deuen 15 milions d'euros.

Llavors, Freixenet va llogar les terres als Nasarre per 40.000 euros a l'any durant una dècada, però la productora de cava ho va pagar al moment. En l'escriptura de las Bodegas Victoria s'especifica que no es pot llogar la finca i la família Segura Serrano denuncia una acció premeditada per part dels imputats per quedar-se amb el terreny «segrestat». En declaracions a OK Diario, Freixenet afirma que desconeixia el cas i que no volia valorar la denúncia.

http://catalunyadiari.cat/noticia/10746/investiguen-freixenet-per-un-aixec-de-bens-de-15-milions-deuros


No hay comentarios: