jueves, 5 de junio de 2014


El proper 8 de juny més de 5.000 persones alçaran castells humans de forma simultània en vuit capitals europees i en moltes altres poblacions per dir al món que els catalans volem decidir lliurement el nostre futur com a poble. 

A les 12 del migdia (hora catalana), més de 70 colles castelleres desplegaran pancartes amb un lema democràtic, directe i clar: #CatalansWantToVote.

El nostre municipi és un dels que durà a terme l'acció gràcies als Castellers de les Roquetes, que alçaran un pilar a la Av.Catalunya/ Jardins Rafael Alberti.

Podeu consultar tots els llocs on s'alçaran castells el proper 8 de juny en aquest enllaç: http://www.omnium.cat/catalanswanttovote
Us animem a participar-hi junt amb els Castellers de les Roquetes i fer pinya pel futur del nostre país! 

Secretariat Ribes i Les Roquetes per la Independència


Els castells, un dels elements de la cultura catalana amb més projecció internacional, declarats Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, simbolitzen també l'anhel dels catalans i les catalanes en aquest moment històric: junts fem pinya, aprofitem la diversitat i cooperem per aconseguir, amb l’esforç de tots, un futur millor.



El projecte


El projecte "Catalans want to vote. Human towers for democracy" representa un esforç conjunt de moltes persones i entitats de la societat civil catalana amb l'objectiu d'internacionalitzar la voluntat de poder decidir lliurement i democràtica el futur polític del país.
Està impulsat per Òmnium Cultural, entitat sense ànim de lucre que treballa per la promoció de la llengua i la cultura catalanes i per la defensa dels drets nacionals de Catalunya, amb la col·laboració de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, de les colles que aixecaran castells i de les Comunitats Catalanes de l'Exterior (Casals CatalansAssemblees Exteriors de l'ANCCatalans al Món), així com d'altres professionals, entitats i voluntaris que treballen per la internacionalització del procés català.

La iniciativa, però, no seria possible sense els més de 3.500 mecenes que han fet aportacions per valor de 130.000 euros, ni sense el suport de VerkamiBonpreu-EsclatLlet Nostra i els mitjans 
AraEl Punt AvuiNacióDigitalVilaWebEl Singular DigitalDirecte i el Racó Català.

Entre tots i totes, de nou, farem història.
http://www.omnium.cat/catalanswanttovote

No hay comentarios: