jueves, 12 de junio de 2014

Dissabte 14/06, tothom a Barcelona per l'escola catalana!

Com ja sabeu, l'Assemblea Nacional Catalana dóna suport a totes les accions que emprèn i pugui emprendre Som Escola en defensa de l'escola catalana i del nostre model d'immersió lingüística.
Com ja us vam dir fa uns dies, l'Assemblea Nacional Catalana fa una crida a la participació en la concentració i cercavila del14 de juny al costat de Som Escola i de tota la comunitat docent. De comú acord amb l'associació de Som Escola, no portarem cap pancarta distintiva de l'ANC, ja que s'ha decidit que només n'hi hagi una de sola, que serà la de l'organització i que anirà a la capçalera. 
Sí que hem decidit, però, que la gent de l'Assemblea ens concentrarem en un lloc determinat per participar conjuntament en la concentració.
Aquest és el text de la convocatòria que també us adjuntem: 

Aquest dissabte, els membres de l’ANC serem a la cercavila en defensa de la nostra escola. 




“Per un país de tots, decidim escola catalana” 

Tots, units darrera d’aquest lema, reafirmarem el nostre compromís amb l’escola catalana de qualitat i per a tothom. Deixarem ben clar que som una nació, que com a tal prenem les nostres decisions i que com a tal organitzem i seguirem organitzant l’escola com nosaltres, majoritàriament, la volem. Res ni ningú, al marge del poble de Catalunya, ens farà modificar el model educatiu. 
Sabem que la millor garantia per a preservar el nostre model educatiu és tenint un estat que el defensi. Per això treballem, i treballarem fins aconseguir-lo. I, mentrestant, res ni ningú ens dividirà. Dissabte deixarem clar que ni ens dividiran ni farem cap pas enrere. 


Punt de trobada: Gran Via amb carrer Girona


Hora: entre les 5 i les 6 de la tarda

Tothom a Barcelona el dissabte 14 de juny!

No hay comentarios: