viernes, 12 de enero de 2018

AJUNTAMENT DE CANYELLES - Butlletí 12 gener 2018

www.canyelles.cat
www.canyelles.cat

Butlletí núm.77
12 gener 2018

L'alcaldessa Rosa Huguet parla de l'actualitat del municipi en el 'Sessió Plenària' de Canal Blau Televisió

2018 08 01
sessioplenariaL’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, ha estat convidada aquesta setmana a l’espai Sessió Plenària de Canal Blau Televisió, el primer de l’any 2018, en què ha repassat l’actualitat del municipi i també els projectes que el govern local vol acabar en el que queda de legislatura, complint amb els compromisos adquirits.

Llegir més


Canyelles celebra el Dia de l'Arbre. Vine i planta'n un!

2018 01 14
DiaArbreCanyelles celebra aquest diumenge 14 de gener el seu primer Dia de l’Arbre. Una jornada reivindicativa que vol conscienciar tothom de la importància de protegir els boscos i l’entorn natural. Durant la jornada es presentarà el Catàleg d’Arbres Centenaris de Canyelles i també es farà una plantada popular d’arbres i arbustos autòctons. La jornada l’organitza l’Ajuntament de Canyelles i l’AIDAC, l’Associació Infantil de Defensa dels Arbres de Canyelles.
La cita és a les deu del matí a la Sala Multicultural, on es presentarà aquest nou catàleg d’arbres local, que es pot consultar en aquest enllaç i que recull una quarantena d’exemplars de diverses espècies com pi blanc, oliveres o roures, entre d’altres.

Llegir més


L'Sprint Vertical Pic de l'Àliga torna aquest diumenge 14 de gener

2018 01 14
SprintVerticalUna nova edició de la cursa Sprint Vertical  Pic de l’Àliga torna aquest diumenge 14 de gener a Canyelles. Es tracta d’una cursa explosiva, curta i exigent, que comença davant del Casal de Canyelles i que acaba al cim del Pic de l’Àliga, tot tocant l’esquella al seu cim. Els participants hauran de córrer una contrarellotge de dues mànigues de 3,2 km i d’un desnivell positiu 350+, sempre per senders en pujada. Tot i que l’inici de la cursa és suau, el recorregut es va fent més complicat i és especialment dur en el darrer quilòmetre.

Llegir més


Oberta la inscripció al Carnaval de Canyelles. Participa-hi!

2017 02 20
CarnavalEl Carnaval 2018 de Canyelles ja és a punt. Les inscripcions per participar a la rua de disfresses, que tindrà lloc el dissabte 3 de febrer, ja s'han  obert i es poden fer com a màxim fins al dia 31 de gener a les Oficines de l'Ajuntament de Canyelles o bé al correu electrònic cultura@canyelles.cat..
S'estableixen dues modalitats per participar a la desfilada de Carnaval d'enguany: Carrosses i Comparses. Les bases de participació i la butlleta d'inscripció les podeu trobar en els següents enllaços:



La UE Canyelles presenta els equips de futbol de la temporada

2018 11 01
equipUECanyellesLa UE Canyelles, presenta aquest dissabte els seus equips de futbol de la temporada 2017-2018. El club té més de 75  infants que formen part de les diferents disciplines. Concretament dels equips d'Iniciació i Prebenjamí, que competeixen a la lliga del Consell Escolar. I dels equips Benjamí, Aleví A i Aleví B, que ho fan a la lliga Federada.
Els equips estan assolint molts èxits esportius i l'any passat l'equip Benjamí es va proclamar campió de la competició complementària de la Federació Catalana de Futbol i va quedar el tercer classificat en el torneig de l'Arboç. Enguany, a més, va líder de la competició de la Federació Catalana de Futbol en categoria Benjamí, 3a divisió, grup 14. Fins al moment ha guanyat nou dels nou partits disputats, i registra un total de 77 gols a favor i 16 en contra.

Llegir més


Tallers de memòria per a la gent gran

2017
05 25 XerradaXarxesSocialsL'Espai de la Gent Gran acull aquest dilluns 15 de gener una nova sessió dels Tallers de Memòria. Són uns tallers en què els participants poden aprendre i compartir en grup estratègies per millorar el rendiment de la memòria.
És una classe oberta, que es fa a les deu del matí a l'Espai de la Gent Gran.

No hay comentarios: