miércoles, 31 de mayo de 2017

Puigdemont repta Rajoy a aclarir si utilitzarà la força i avisa que res no l'aturaràdirecte!catCreu que l'estat es troba en un discurs és el "preludi del totalitarisme"

POLÍTICA doble fletxa ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ DIMECRES, 31 DE MAIG DE 2017 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha criticat aquest dimecres que el Govern central està pujant el to de les declaracions encontra del procés sobiranista i ha exigit saber si l'Estat està disposat a utilitzar "la força" per evitar un referèndum. 
A més, el president ha assegurat que l'actitud del govern espanyol no dissuadeix el Govern sinó que l'esperona.
carles puigdemont, parlament
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont


ACN Barcelona .- El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha reptat el govern espanyol presidit per Mariano Rajoy a aclarir si està disposat a utilitzar la força per impedir el referèndum.
 "Ja n'hi ha prou de jugar amb aquesta ambigüitat. 
Ja n'hi ha prou de flirtejar amb els confins de les costures del sistema democràtic", ha sentenciat en el marc de la sessió de control al Parlament. 
Puigdemont s'ha mostrat molt crític amb el to que ha utilitzat l'executiu espanyol en els darrers dies i ha avisat que "el debat polític basat en la criminalització de l'adversari és el preludi del totalitarisme". 
Davant d'aquest context, ha garantit que aquesta actitud no dissuadeix ni fa recular al Govern, sinó tot el contrari. 
Segons Puigdemont, aquest clima "anima i esperona" l'executiu català a tirar endavant amb el referèndum.

http://www.directe.cat/noticia/610869/puigdemont-repta-rajoy-a-aclarir-si-utilitzara-la-forca-i-avisa-que-res-no-l-aturara?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
No hay comentarios: