martes, 5 de julio de 2016

Protesta dels veïns de Rocamar amb botifarrada i manifestació de cotxes a Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes  -  URBANITZACIÓ ROCAMAR
Els veïns de la urbanització Rocamar de Sant Pere de Ribes s'han manifestat aquest diumenge per reclamar solucions als problemes del seu barri, pendent de ser recepcionat des de fa temps. Una botifarrada i una manifestació en cotxes a Sant Pere de Ribes han servit als veïns per reivindicar millores a la urbanització, després de celebrar una assemblea informativa.
Els veïns critiquen que el consistori local "sigui qui sigui el partit que governi, ha demostrat que no té intencions reals de solucionar els problemes de la urbanització. Després de més de 5 anys de converses, l'Ajuntament continua volent obligar els veïns a pagar un mur en la riera i unes despeses d'urbanització de més d'1,5 milions d'euros per ser recepcionats. Portem més de 6 mesos esperant la resposta de l'Ajuntament", reclamen els afectats.
Durant l'assemblea informativa, el veïnat també va posar en valor que "durant els dos últims anys, l'Ajuntament no ha atès cap de les peticions de la urbanització, malgrat que els veïns van aprovar la possibilitat d'assumir unes despeses de fins a 500.000 euros en reparacions, boques d'incendi i zones ajardinades". De fet, van apuntar que "davant d'aquesta situació, la urbanització haurà d'interposar denúncies als jutjats per denunciar les presumptes irregularitats que comet l'Ajuntament".

No hay comentarios: