viernes, 17 de junio de 2016

La nova residència del TEGAR a Les Roquetes es posa en marxa aquest cap de setmana


La nova residència del TEGAR a Les Roquetes es posa en marxa aquest cap de setmana

Acollirà persones amb discapacitat, complementant el servei que la Mancomunitat TEGAR ja presta a través de la llar-residència de Vilanova i la Geltrú


A partir d'aquest cap de setmana es posa en marxa la nova llar-residència de Les Roquetes per als usuaris i usuàries de la Mancomunitat TEGAR. Segons ha informat la gerència del servei mancomunat la llar-residència entrarà en servei de forma gradual i progressiva fins a acollir a les 12 persones usuàries que seran ateses en aquest nou servei tan bon punt la Generalitat acabi el procés de concertació.
L'entrada en funcionament de la nova llar-residència està destinada a acollir persones amb discapacitat, complementant el servei que la Mancomunitat TEGAR ja presta a través de la llar-residència que hi ha al carrer dels Estudis de Vilanova i la Geltrú. La voluntat del centre mancomunat i dels ajuntaments que conformen la Mancomunitat TEGAR és donar resposta a les inquietuds de les famílies dels usuaris a l'hora de garantir en el futur la cura dels seus fills i filles amb discapacitat en un entorn residencial amb suport però gaudint de certa autonomia.
Actualment el TEGAR atén en el seu servei de residència fins a 49 persones i amb l'entrada de la nova llar de la Roquetes es podrà atendre fins a 61 persones amb discapacitat. Cal tenir en compte que aquest és un servei que atén les persones amb discapacitat les 24 hores dels 365 dies de l'any.

No hay comentarios: