viernes, 9 de diciembre de 2011

El Pessebre Vivent Parlat de Ribes escalfa motors

Espera rebre el mateix volum d'espectadors de la darrera edició, quan es van exhaurir les localitats en 14 de les 16 sessions


SANT PERE DE RIBES | REDACCIÓ | 08/12/2011
La continuïtat és la tònica del Pessebre Vivent Parlat de Ribes 2011. L'organització descarta ampliar l'oferta de places tot i que l'any passat es van exhaurir en 14 de les 16 sessions. D'aquesta manera, es vol evitar la incomoditat per als espectadors que suposaria massificar les sessions i el cansament per als actors que comportaria incrementar les representacions.



El Pessebre Vivent Parlat de Sant Pere de Ribes, un dels més exitosos i singulars de Catalunya a causa del seu caràcter itinerant, vol continuar vinculat a l poble i a la comarca; per aquest motiu ha limitat l'assistència de grups organitzats i només permet la reserva telemàtica d'un 20 % de les places. 

Aquesta mateixa setmana ja és possible adquirir i reservar localitats tant a Internet com, en horari comercial, al bar dels Xulius (c. Major, 13) i a la perfumeria M. Àngels (c. Balmes, 47). També es podran adquirir els dies de Nadal i Sant Esteve a la seu dels Xulius de 10 a 12 del matí i durant les hores de representació fins 30 minuts abans de cada sessió. A la seu dels Xulius es podrà visitar, també, la tradicional exposició de pessebres artístics de l'Agrupació Pessebrista de Sant Pere de Ribes (amb entrada gratuïta). 

Enguany, el Pessebre Vivent parlat de Ribes es portarà a terme els dies 25,26,27 i 28 de desembre a la masia de Can Mironet del Bosc, catalogada com a patrimoni cultural per la Diputació de Barcelona. Hi participen prop de 200 persones entre personal de l'organització i actors.



http://www.vilanovadigital.com/espais/actualitat/article.asp?IdArticulo=34047

No hay comentarios: