viernes, 9 de diciembre de 2011

200 persones corren a Sitges per 'La Marató'



05/12/2011
Sitges es va sumar ahir a La Marató de Televisió de Catalunya amb dues curses atlètiques que han servit per recaptar 1.500 €. Les persones que vulguin col·laborar encara ho poden fer amb aportacions voluntàries.





“Sitges corre per La Marató”. Amb aquest lema el municipi es va adherir ahir diumenge als més de 1.300 actes que s'aniran programant durant aquests dies des de diferents parts de Catalunya per a col·laborar amb La Marató de TV3. Enguany la jornada solidària es destinarà a la investigació per a la regeneració i el transplantament d'òrgans i teixits.
Sitges va organitzar dues curses atlètiques per a petits i grans que van servir per aconseguir uns 1.500 euros. El número de compte continuarà, però, obert fins el dia de la Marató, el 18 de desembre, perquè totes les persones que no han pogut participar puguin fer les seves aportacions voluntàries.
Des de l'organització valoren “molt positivament la gran acollida que ha tingut aquesta experiència solidària i agraeixen la tasca duta a terme per part dels voluntaris i les empreses que han col·laborat”.
La 20a edició de La Marató de TV3 està dedicada a la regeneració i el transplantament d'òrgans i teixits.  L'objectiu és que els pacients trasplantats deixin de ser malalts crònics amb una esperança de vida limitada i puguin convertir-se en persones amb una vida plena.

Més informació:

No hay comentarios: