viernes, 9 de diciembre de 2011

Calendari d’Activitats per aquest Nadal a Sitges



02/12/2011
Una de les principals novetats, és la Fira de Nadal i d’Artesania que tindrà lloc a la Fragata. El Nartdal, el tradicional Mercat de Nadal, obrirà portes aquest cap de setmana a l’Estudi Vidal.



Comença la campanya de Nadal aquest cap de setmana a Sitges amb el Mercat de Nadal, el Nartdal. Del 3 al 18 de desembre l'Estudi Vidal acollirà una edició d'aquest mercat d'art que des de fa 4 anys arriba en aquestes dates per promoure l'art i oferir als visitants una interessant oportunitat de regalar art a preus assequibles. 7 artistes de Sitges i la comarca oferiran les seves creacions sobre paper amb l'objectiu d'apropar l'art al gran públic.
I un any més, el Centre Comercial Oasis organitza, amb el suport de l'Ajuntament, la Fira de Santa Llúcia.  Més de 30 expositors presentaran una gran varietat de productes. La fira se celebrarà del dia 10 al 12 de desembre i obrirà des de les 9 del matí fins les 9 del vespre.
Una de les novetats més destacades aquest any és la primera Fira de Nadal i d'Artesania que se celebrarà els dies 17 i 18 de desembre a la Fragata. Es tracta d'una iniciativa de Turisme de Sitges amb la col·laboració de la Federació de Comerciants i Empresaris de Sitges.

Aquesta nova proposta, pretén incentivar l'activitat comercial a les botigues de Sitges a la vegada que s'amplia l'oferta amb productes d'artesania i elaboració pròpia. Per a promoure el fluxe de consum entre les botigues i les parades, els comerciants obsequiaran a tots els seus clients, amb vals per a un sorteig de productes artesanals que es podran adquirir durant els dies de la fira a la Fragata.

La nova fira que comptarà amb 50 expositors, estarà oberta  d'11 del matí a 2/4 de 3 del migdia i de 4 de la tarda a 9 del vespre, el cap de setmana previ al Nadal. Paral·lelament, s'han previst diverses activitats amb un caràcter eminentment lúdic, pensades per a nens, com actuacions, atraccions i jocs.
Actes i fires que, junt amb l'encesa de la il·luminació nadalenca el dia 7 de desembre, composen una campanya pensada per a motivar al públic a celebrar les seves festes a Sitges i descobrir les possibilitats comercials i gastronòmiques que ofereix la vila.
Un dels moments més àlgids del Nadal, arribarà el dia 5 de gener amb la tradicional cavalcada de Reis que recorrerà els principals carrers de la vila. Abans, els nens i nenes podran entregar els seus missatges als carters de Ses Majestats els Reis d'Orients els dies 3 i 4 a l'Edifici Miramar.

Turisme de Sitges posa a la venda la Targeta Regal Best Sitges
L'Agència de Promoció Turisme de Sitges i el club Best Sitges posen en marxa la Targeta Regal Best Sitges per a promocionar el comerç i la gastronomia durant les vacances de Nadal animant al públic a regalar comerç i gastronomia de Sitges; regalar Best Sitges. Hi haurà tres tipologies de targetes, una per valor de 25 €, una per valor de 50 € i una altra de 100 € que un cop adquirides es podran bescanviar en qualsevol dels 100 establiments que pertanyen a Best Sitges, ja siguin comerços o restaurants.
La targeta es pot adquirir a l'Oficina d'Informació Turística, a la plaça de l'estació, i tindrà validesa fins l'1 d'abril de 2012. La seva comercialització incorpora la Short Best i el plànol Best Sitges, on hi figura tota la informació sobre els establiments on bescanviar la targeta.
Calendari d'activitats

NartdalDel 3 al 18 de desembre
Estudi Vidal
Del 3 al 18 de desembre d'11 a 14 i de 18 a 20h
Dies 5, 7 i 9 de desembre de 10 a 14h

Fira de Santa LlúciaDel 9 al 11 de desembre
Centre Comercial Oasis
De les 9 del matí fins les 9 del vespre.

Fira de Nadal i d' d'ArtesaniaDel 17 al 18 de desembre
Racó de la Fragata
D'11 del matí a 2/4 de 3 del migdia i de 4 de la tarda a 9 del vespre

Carters reialsDies 3 i 4 de gener
Edifici Miramar   

Cavalcada de ReisDia 5 de gener
Pels carrers de la vila

No hay comentarios: