martes, 24 de noviembre de 2009

Torna el Beers&Blogs per a Noies


Si ets bloguera i t’agrada mantenir-te informada sobre el que fan les altres blogueres... o vols conèixer altres dones com tu... o simplement, encara no t’has obert una bitàcola, i t’agradaria però necessites una empenta... el Beers&Blogs per a Noies està fet per a tu!

Des de fa gairebé un any, Dones en Xarxa organitza cada dos mesos aquesta trobada informal de dones i noies a qui els apassiona el món dels blogs. A alguna cerveseria cèntrica de Barcelona ens hi reunim, i prenem algua beguda i un pica-pica per fer la trobada més amena i casual.

Hem aconseguit crear una sòlida xarxa de blogueres de totes les edats i és molt enriquidor trobar-nos totes un cop cada dos mesos, per donar la benvinguda a les que s’hi uneixen per primer cop. Hi ha de tot: des de les més actives a la xarxa, les més expertes en Tic’s, les que tot just s’acaben d’obrir la bitàcola, fins les que encara no s’han decidit a obrir-se el blog. El que és segur és que després de la trobada, les que encara no tin guin blog tindran moltes ganes de tenir-ne un!

Et vé de gust apuntar-te al proper?? Segur que sí! Pren nota: tindrà lloc el proper divendres 27 de novembre, de les 19:30 a les 21:00 hores, aproximadament. Ens trobarem a la Cerveseria TapaTapa, al passeig de Gràcia, 44, de Barcelona. Es prega puntualitat!

Pots venir acompanyada, però et preguem que confirmis assistència, bé a través del mail csereno@donesenxarxa.cat, bé a través del grup de Facebook.


Anima’t! Dona, la xarx@ ets tu!

No hay comentarios: