viernes, 27 de noviembre de 2009

SITGES - Concurs de logotips del Carrer del Pecat

Roberto Franco guanya el concurs de logotips del Carrer del Pecat

Els carrers 1r de Maig, Plaça Indústria i Marquès de Montroig, impulsen una iniciativa per promocionar els establiments de l’eix comercial. El primer pas ha estat dotar-se d’una imatge que els identifiqui

VD - 25/11/2009 21:21:34

L'artista sitgetà Roberto Franco, conegut com "Robi", guanya el concurs de logotips convocat pels establiments del carrer 1r de Maig, Plaça Indústria i Marquès de Montroig, amb la intenció de dotar-se d'una imatge que els identifiqui per emprendre accions de promoció conjuntes.


Robi va presentar una imatge que representa una cara somrient resultat de combinar dues palmeres, una lluna i una copa de còctel. En la ressenya es llegeix el lema escollit pels promotors dels tres carrers; “Carrer del Pecat. Calle del Pecado”.

La plaça Indústria va ser l'escenari dissabte a la nit de la lectura del veredicte del jurat del concurs i d'una exposició prèvia de les més de 20 obres presentades a concurs.

Els tres carrers es van posar d'acord fa tres mesos per tirar endavant accions de promoció de l'eix comercial amb el lema "Carrer del pecat. Calle del pecado". La iniciativa ha estat recolzada pel Gremi d'Hostaleria de Sitges.


No hay comentarios: