viernes, 19 de agosto de 2011

Raphael conquereix Sitges amb l’espectacle 'Te llevo en el corazón'

El popular cantant va expressar el seu desig de tornar amb més regularitat a Sitges, després de la gran acollida per part del públic


SITGES | REDACCIÓ | 16/08/2011
VILANOVA DIGITAL


Més de 1.000 persones assisteixen al concert de Raphael, a l'auditori de l'Hotel Melià. El concert, de més de dues hores i mitja de durada, repassa el temes del darrer treball del cantant, a més de recordar les peces que el van posar i l'han mantingut al capdavant del panorama musical espanyol i internacional.


El popular cantant, que abans de la primera cançó ja havia sortit a saludar al públic, va repassar durant el concert els temes del seu últim disc “Te llevo en el corazón”, amb ranxeres, boleros i tango. Tampoc va deixar de banda altres temes més populars com “Escándalo”, o temes composats per Manuel Alejandro com “Digan lo que digan” o “Mi gran noche”, considerats pel propi cantant com “las joyas de la corona”. La nit va portar moments especials com l'homenatges al cantant de tangos Carlos Gardel. Les veus de Raphael i Gardel interpretaven un duet amb la cançó “Volver”, gràcies a una ràdio dels anys '30 que 
permetia recuperar la veu del cantant argentí.


En la recta final del concert, organitzat per “Carlam & Arcos-Gestió d'events”, amb el suport de l'Ajuntament de Sitges i l'Agència Turisme de Sitges, Raphael va interpretar peces de la seva etapa cinematogràfica, pràcticament inèdites en els seus concerts.


Un cop finalitzat el concert, aclamat pel públic el cantant andalús va tornar dues vegades més, per recuperar peces com “Yo soy aquel” que el van portar a la fama a mitjans dels anys '60. En aquest moment, Raphael va explicar que havien passat “molts anys des del meu anterior concert a Sitges” i va expressar el desig de “reparar-ho amb més actuacions cada any”.


                 Ajt Sitges. Raphael conquereix Sitges


http://www.vilanovadigital.com/espais/cultura/viewdoc.asp?iddoc=32798

No hay comentarios: