martes, 3 de octubre de 2017

Els manifestants aïllen un suposat infiltrat policial




El Nacional 
Barcelona. Dimarts, 3 d'octubre de 2017


L'aturada general que està protagonitzant Catalunya és pacífica, amb fins reivindicatius i sense voler més que manifestar-se pels seus drets. Aquest matí han començat les primeres marxes arreu del país, però també s'han vist imatges totalment inesperades.
Durant una de les primeres mobilitzacions s'han vist situacions que anaven en contra dels principis reivindicatius que es proposaven. Els manifestants han aïllat una persona durant la marxa del carrer Aragó de Barcelona que han titllat d'infiltrat.
Precisament aquesta persona que ha atret totes les mirades per part de la resta de manifestants és un home que vestia de groc amb una samarreta de l'Assemblea i una estelada penjada del braç. Segons informen els que han presenciat els esdeveniments, aquest possible infiltrat policial s'ha acostat a un concessionari i ha volgut trencar la porta de l'establiment. Tal com expliquen els presents, en aquell mateix moment tothom ha començat a cridar que parés i l'home ha tornat tot sol a la multitud aixecant els braços. Els presents també han explicat que no parlava ni una paraula de català.
Aquest sembla que és un dels primers exemples d'una possible infiltració preparada per provocar violència a la manifestació.





No hay comentarios: