miércoles, 21 de septiembre de 2016

Convoquen una jornada de neteja de residus de la riera de RibesEs farà al llarg d’una ruta de sis quilòmetres des del castell de Sant Pere de Ribes fins a la desembocadura a Sitges, on s’oferirà beguda i dinar als participantsEl Consorci dels Colls i Miralpeix convoca una jornada de neteja de la Riera de Ribes. EIX155


El Consorci del Colls i Miralpeix organitza una jornada de neteja de la Riera de Ribes el proper dissabte 25 de setembre. La jornada començarà a les dos quarts de deu del matí des del castell de Sant Pere de Ribes amb la intenció de sensibilitzar sobre el dret a gaudir d’un medi no degradat i el deure de conservar-lo.
S’ha programat una caminada de sis quilòmetres durant la qual s’aniran recollint els residus que es vagin trobant al llarg del corrent fluvial, mentre que s’aniran explicant els valors ambientals. L'activitat clourà amb una valoració i el llançament d'un missatge de compromís i protecció del territori.
Les persones interessades en participar gaudiran d'un esmorzar al matí, una samarreta i del material necessari per fer la neteja, a més de beguda i dinar a càrrec de Hola Club Sitges i Llaguts de Vilanova. Per tornar al Castell de Sant Pere de Ribes, s'agafarà un autobús que proporciona l’empresa Monbus.
Els participants hauran d'anar equipats amb roba i calçat adequat, gorra, protecció solar i aigua. Les inscripcions es poden fer al web de Decathlon http://www.decathlonmedioambiente.es/. El punt de trobada es pot consultar a l'enllaç a Google Mapshttps://goo.gl/maps/PtnUJJEutVs
La jornada 'Netegem la riera de Ribes' persegueix fomentar la participació social i ciutadana en la conservació dels entorns fluvials; contribuir de manera més directa a la millora dels espais naturals més propers; donar a conèixer l’espai de la Riera de Ribes (Xarxa Natura 2000); a més d'intercanviar inquietuds respecte als espais naturals. 
http://www.eixdiari.cat/territori/doc/65508/convoquen-una-jornada-de-neteja-de-residus-de-la-riera-de-ribes.html

REDACCIÓ SANT PERE DE RIBES 20-09-2016 

No hay comentarios: