viernes, 5 de febrero de 2010

Propera trobada bloguera

12 de febrer, Beers & Blogs per a Noies
dilluns 1 de febrer de 2010

Propera trobada bloguera

El proper divendres dia 12 de febrer tindrà lloc el Beers & Blogs per a noies, una trobada habitual de Dones de Xarxa, i un dels nostres projectes estrella.

Des de fa un any, Dones en Xarxa organitza cada dos mesos aquesta trobada informal de dones i noies a qui els apassiona el món dels blogs. A alguna cerveseria cèntrica de Barcelona ens hi reunim, i prenem algua beguda i un pica-pica per fer la trobada més amena i casual.

Hem aconseguit crear una sòlida xarxa de blogueres de totes les edats i és molt enriquidor trobar-nos totes un cop cada dos mesos, per donar la benvinguda a les que s’hi uneixen per primer cop. Hi ha de tot: des de les més actives a la xarxa, les més expertes en Tic’s, les que tot just s’acaben d’obrir la bitàcola, fins les que encara no s’han decidit a obrir-se el blog. El que és segur és que després de la trobada, les que encara no tin guin blog tindran moltes ganes de tenir-ne un!

Si us hi voleu apuntar, el dia 12 de febrer té lloc el següent Beers & Blogs per a noies. Ens reunirem a la cerveseria Qu-Qu, al Passeig de Gràcia, 24, Barcelona. Per a confirmar assistència, entreu aquí o envieu un mail adonesenxarxa@donesenxarxa.cat

Podeu venir acompanyades i si no podeu venir, es prega que passeu aquesta informació!


Imprimir

No hay comentarios: